Agenda

Carregant Esdeveniments

7è aniversari Iaioflautas

Data

13.10.18

El col·lectiu Iaioflautas celebra el seu 7è aniversari i ho vol fer amb tots nosaltres a través d’una programació de luxe que han preparat!

D’11 a 13.30h hi haurà la presentació del llibre “Desobediència civil en acció” de Felipe López Aranguren, Juan Linares Lanzman i Luis Juberías Gutiérrez. L’obra ens explica el petit testimoni del pensament i l’acció d’aquests homes i dones que es van afegir al desig d’una societat insurgent i que s’ha ocupat de la defensa del que és de tots i totes. Quan, després del 15M de 2011, el impuls i l’efervescència de la deliberació a les places i xarxes es van esgotar, els Iaioflautas, amb les seves accions i comunicats van aportar en molts moments delicats orientació, perspectiva, experiència i recolzament al moviment democràtic ciutadà.

A les 14.30h realitzaran un dinar comunitari a L’Harmonia. Cal reservar a iaioflautas@gmail.com i el tiquet té un preu de 12€.

A les 17h hi haurà una actuació de la Coral de Iaioflautas i altres cantautors  i poesia.

Les activitats es retransmetran en directe per streaming gràcies a la col·laboració amb les companyes de Live Media de la Fàbrica de Creació.

Organitza: Iaioflautas

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal