Agenda

Carregant Esdeveniments

BAM Cultura Viva

Data

21.09.18 - 22.09.18

Per segon any consecutiu, el Bam Cultura Viva s’aproxima al context de festa major d’una manera diferent: oberta, dialogada i participada.

Enguany, el Bam Cultura Viva és un festival i un experiment al mateix temps, que se celebra els dies 21 i 22 de setembre a la Fabra i Coats, durant la festa major. El disseny de l’acte és a càrrec de col·lectius relacionats amb la música i/o amb l’economia social i solidària, i d’un equip de persones que ha participat en el ple i que s’ha organitzat en diverses comissions de treball.

L’objectiu del Bam Cultura Viva és ser un punt de trobada al voltant de la música en viu, d’altres economies de la cultura, i de les noves maneres d’entendre la relació entre la música i les comunitats. El programa inclou xerrades, debats, tallers participatius, una fira del disc independent, concerts i un espai gastronòmic i de descans.

La programació musical ha sorgit a partir d’una convocatòria pública de propostes artístiques, en la qual hi ha intervingut una comissió de treball i un jurat extern i independent. S’ha procurat definir uns escenaris variats i amb una personalitat concreta per tal de crear una seqüència interessant i donar a conèixer propostes musicals que sovint tenen poca visibilitat. Els artistes que així ho demanin seran contractats laboralment, tal com indica la llei, i es treballarà amb ells per adaptar al màxim el seu espectacle a la Fabra i Coats i a la festa major. Hi ha una altra comissió que treballa en les xerrades, tallers i altres activitats, moltes de les quals han sorgit de les mateixes propostes dels artistes seleccionats. Paral·lelament, s’estan dissenyant els espais i els escenaris de manera que el públic assistent s’hi senti el més còmode possible i pugui viure la música en directe des de tots els angles possibles.

Fes clic aquí per a consultar tota la programació!

Aquest projecte és una iniciativa de Cultura Viva i del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum dins del programa Barcelona Acció Musical, i hi participem els col·lectius següents: Ateneu L’Harmonia, l’Afluent, The Good Good, Quesoni, Koitton Club, Coòpolis, Indigestió, Makea tu vida, Straddle3, Alterevents, La Tremenda, Xarxa d’Economia Solidària, i representants dels projectes musicals com ara Za! o Blood Quartet, residents a Fabra i Coats.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons