Agenda

Carregant Esdeveniments

BAM – Cultura viva

Data

22.09.17 - 23.09.17

L’espai BAM – Cultura Viva ocuparà el recinte de la Fabra i Coats els propers dies 22 i 23 de setembre. Dins del programa Barcelona Acció Musical, l’espai Cultura Viva serà un punt de trobada i experimentació al voltant de la música en viu, altres economies de la cultura i les noves formes d’entendre la relació entre música i comunitats.

Un nou context de festa major que va més enllà del concepte de música en viu. Un lloc on obrir un diàleg entre músics i assistents, on presenciar processos creatius de codi obert, on oferir una experiència completa: les persones assistents són agents actius en tots els escenaris i les activitats que se succeiran.

Al llarg de dia i mig el recinte de la Fabra i Coats acollirem una festa major dissenyada i gestionada per un col·lectiu format per diversos agents vinculats a les economies socials, cooperatives i comunitàries. Un programa amb tallers, converses, presentacions, música en directe i una paella musicada; un punt de trobada de comunitats musicals, l’economia social i la cultura participativa.

Algunes de les propostes musicals que passaran per l’espai de la Fabra i Coats en el marc de la programació musical del BAM es troben la Broken Brothers Brass BandESPERIT! o Las Víctimas Civiles. Podeu consultar tota la programació fent clic aquí.

Aquesta proposta és una iniciativa de Cultura Viva (programa de l’Institut de Cultura de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i Fabra i Coats) i el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, en la qual participen els col·lectius Ateneu L’Harmonia, l’Afluent, The Good Good, Quesoni, Koitton Club, Coòpolis, Indigestió, Xarxa d’Economia Solidària i representants dels projectes musicals residents a Fabra i Coats.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons