Agenda

Carregant Esdeveniments

Bis-Harmònica: V Fira del Disc Independent

Data

23 març a les 11.00

La Fira del Disc Independent és més que una fira de discs i discogràfiques. Pretén ser un espai de trobada d’editors, discogràfiques, músics i públic.  Un espai de relació per aquella gent amant de la música fora del circuit comercial. Un espai des d’on impulsar i promoure aquelles idees creatives que busquen noves maneres de fer, anant més enllà del producte musical. Un espai que ens permeti compartir projectes musicals i discogràfics. Un espai on fer visible que dintre de la música un altre món es possible. Un espai on gaudirem de la música compartint-la amb qui la crea.

Aquesta fira no entén la música només com un negoci! Calen maneres de fer diferents, més properes i amb un millor tracte amb els músics. En aquesta 5a edició ens hem buscat uns nous companys de viatge i cooperarem amb el Festival Bis Barcelona Independent Sessions. La fira serà a la Fàbrica de Creació, un espai situat dins del recinte fabril de la Fabra i Coats, a Sant Andreu de Palomar, el dissabte 23 de març de 2019.

Ja età obert el període d’inscripció tant pels segells discogràfics que vulgueu participar com pels grups musicals que vulgueu actuar als showcase. Per fer-ho tan sols heu d’omplir aquest formulari.

Després de la Fira del Disc Independent, tindrà lloc una nova edició del Bis Festival, amb artistes com La estrella de David, Hazte Lapón, Axolotes Mexicanos, Medalla, Confeti de Odio o Cabiria.

Organitza: Bis Festival i Ateneu L’Harmonia

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons