Agenda

Carregant Esdeveniments

Cinefòrum: Donnie Darko

Data

13.10.17 a les 19.00

Des d’ActivaMENT Catalunya Associació aquest mes d’octubre, com a part de la programació preparada per al mes de la Salut Mental, realitzarem el cinefòrum a l’Ateneu L’Harmonia, lloc on també celebren el mes de la Salut Mental amb diferents esdeveniments i als que ens hi sumem posant la nostra propia veu amb un espai de col·laboració mútua.

En aquesta ocasió projectarem la pel•lícula Donnie Darko, una pel·lícula de culte que convida a endinsar-ne en el món particular d’un jove, qui les seves visions el porten més enllà del que altres persones poden apreciar a simple vista. Us animeu a experimentar-ho amb nosaltres?

Després de la sessió hi haurà un debat al voltant de la pel·lícula.

Donnie Darko és una pel·lícula de Richard Kelly, que tot i que tingué poca repercussió, al cap d’un temps fou considerada una obra mestra per la crítica.

Ambientada als anys 80, relata la història d’un adolescent que, després d’haver fugit de la mort, té visions sobre un estrany conill gegant anomenat Frank, que prediu que el món arribarà al seu final i l’obliga a cometre algunes accions per salvar-lo.

Per més informació fes clic aquí

Organitza: ActivaMent Catalunya Associació

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons