Agenda

Carregant Esdeveniments

Cinefòrum: Lladres del temps

Data

22.03.19 a les 18.30

El Col·lectiu de Cinema Cultural i Popular de Sant Andreu ens proposa visionar el darrer documental de Cosima Dannoritzer, Lladres del temps, que posa al descobert el recurs més valuós del món: el nostre temps. Descobrirem com les empreses monetitzen el nostre temps sense que en siguem conscients.

Les empreses, conscients que el temps són diners, se l’estalvien i ho fan prenent-lo de la vida del consumidor. La societat actual esta construïda a partir de la temporització de tots els seus processos, ja siguin personals o laborals.

El documental “Lladres de temps” (“Time Thieves”) aborda com les empreses apliquen un control temporal abusiu als seus treballadors, fins i tot algunes arriben a provocar patologies mentals com la síndrome d’esgotament professional, procés en què els empleats experimenten una sobre adaptació laboral que els afecta la qualitat de vida. També parla de processos més subtils en què les empreses converteixen el consumidor en un empleat parcial, sense cap tipus de dret laboral.

Alguns col·lectius, conscients de la tirania del rellotge a càrrec del capitalisme, lluiten pel reconeixement dels drets temporals dels treballadors.

Organitza: CCCP Sant Andreu

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal