Agenda

Carregant Esdeveniments

Cinefòrum: Rojo amanecer

Data

02.10.18 a les 18.30

Et convidem a la projecció i debat del documental “Rojo amanecer” (1989) el proper dimarts 2 d’octubre a les 18.30h en motiu del 50è aniversari de la repressió i assassinats perpetrats per l’Estat mexicà el 2 d’octubre de 1968, dins del marc del Festival Susurros del México Olvidado 2018.

El debat el conduirà Sonia Herrera, doctora en Comunicació Audiovisual i especialista en estudis feministes i periodisme de pau.

Rojo amanecer és una pel·lícula mexicana del director Jorge Fons sobre la jornada entre el 2 i el 3 d’octubre de 1968, protagonitzada per María Rojo, Héctor Bonilla, Jorge Fegan, Ademar Arau, Bruno Bichir, Demián Bichir i Eduardo Palomo i que narra els sucessos de la matança de Tlatelolco del 2 d’octubre de 1968. Són els dies de més efervescència del moviment estudiantil del 68. La matinada del 2 d’octubre, una família de classe mitjana es prepara per un dia normal. Després de diverses hores, la família es veurà atrapada al mig de la repressió política més sagnant del Méxic Modern.

 

Organitza: Taula per Mèxic

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons