Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert amb Raül Bonilla: presentació de l’àlbum “108.000 Milions de Formes”

Data

15.06.18 a les 20.00

Et convidem al concert de Raül Bonilla on ens presentarà el seu àlbum “108.00 Milions de Formes”. L’acompanyaran a l’escenari en Jules Bikôkô, baix i veus, en Caïm Riba, guitarra, teclats, samples i veu, i en Gabriel, bateria i veus.

La meva primera publicació va ser l’any 1998 amb el grup Placton, el disc “Life is rara”. Després va venir “A”, també amb Placton (2001). Més tard “2in-par” (2005) amb el duet 2in-par i d’aquí a formar part de MacacoCalima i Arangú com a cantant/corista, totes elles bandes amb un bon grapat de músics sobre l’escenari.

A partir de 2009 va fer un canvi de rumb: l’artista es va començar a sentir a gust acompanyat només de la guitarra i comença a “escriure com a cantautor” i a mirar d’aprendre a tocar la guitarra. Publica “Sueños y Dilemas” sota el pseudònim de Raul B.

Va crear un projecte de videocovers l’any 2013 sota el pseudònim The Suburb amb la intenció d’estudiar grans cançons del pop fent una vídeo-versió setmanal durant un any. El resultat: 52 videocovers i una cançó original fetes en 53 setmanes consecutives i la creació d’una cover band, també anomenada The Suburb, amb la que va fer 180 concerts en 18 mesos i actuació al Cruïlla 2015 com a guanyador del concurs de covers. A les poques setmanes va publicar tres temes originals en català sota el nom “Primeres demos” (2015) com a Raül Bonilla.

I arribem fins avui, escrivint cançons contínuament, defensant-se amb la guitarra i afortunat de tenir al costat al Jules Bikoko com a productor ajudant-lo amb l’orquestració i els arranjaments, el Toni Saigi “Chupi” als teclats, el Didac Fernández a la bateria i el Guillem Ibañez al comandament del so.

El divendres 13 d’abril va publicar 108.000 Milions de Formes, 10 fotografies de personatges contemporanis, deu retrats de les seves circumstàncies i les seves reflexions que em serveixen per parlar de la tracta de blanques, el bulling, el drama de l’inmigració al Mediterrani, l’amor, l’emancipació, el sexe, el destí, la mort o la pròpia poesia.

Per a comprar les entrades pots fer clic aquí.

Si vols descobrir de què tracta el darrer àlbum de Raül Bonilla pots llegir l’article que en publica Enderrock.

 

Preu

6€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons