Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert amb Sílvia Tomàs Trio

Data

15.02.18 a les 21.00

Després de la presentació del llibre “Tenim Energia”, et convidem al concert que ens oferirà Sílvia Tomàs Trio a les 21h!

El contingut de les cançons del grup sorgeix de les experiències que han viscut i viuen, positives i negatives, junt amb altres persones diverses, diferents, especials i úniques, que els han ajudat a saber-se humans entre humans, entenent per tant el dret a desobeir el que ens han imposat i el deure de no ser el centre de la vida que passa.

Compartir les cançons ha format part sempre d’escriure-les, ja que d’alguna manera el que ens passa i el compartir dóna el sentit que busquen les cançons, trobar-nos entre companys/es.

Actualment acompanyen a la Sílvia en Guillem Boada al teclat i Mateo Martínez a la guitarra flamenca. Dos persones músics que, a banda de ser músics, han escollit viure desperts i sensibles a allò que ens envolta, preguntant-se i qüestionant-se.

Ara ja fa més de tres anys que caminen plegats, creant, tocant, compartint… Tenen tres discs, un primer en solitari (Decido/Decideixo, 2012), un segon amb banda (Desaprendiendo lo aprendido, 2014) i un tercer en format Trio (Següent pas, 2017). Tots tres, treballs que han estat autoproduïts pels mateixos músics i que han sigut possible gràcies a la col·laboració d’altres persones companyes que han volgut formar part del procés.

Aquest és un espectacle de taquilla inversa, on és l’espectador qui decideix una vegada ha vist l’espectacle i decideix pagar el preu que considera oportú. És un exercici on l’espectador pot valorar també els costos que se’n deriven de la producció i exhibició d’un espectacle, així com la remuneració digna dels artistes.

Per més informació pots consultar la seva pàgina web, la seva pàgina de facebook i el seu perfil de twitter.

Organitza: Xarxa per la sobirania energètica

Preu

Taquilla inversa

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons