Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert jove ‘08030 creART!’

Data

08.06.19 a les 22.00

Un any més torna el concert jove ‘08030 creART!’, on descobrirem resultat de la residència artística sorgida de la convocatòria 08030 i que té com a finalitat el suport, promoció i estímul de la creació artística entre la població jove, tot potenciant la difusió visualització dels processos i resultats artístics que se’n deriven.

Durant el curs 2018 – 2019, els grups seleccionats han estat assajant les seves propostes artístiques als bucs de l’Ateneu i ens les mostraran el proper 8 de juny en un concert que és possible gràcies a la col·laboració amb l’Institut Martí i Pous, on el bon rotllo, l’humor i la bonca música no hi faltarà!

El concert forma part de la festa de fi de curs de l’Institut Martí i Pous.

L’encarregat d’obrir la sessió de música serà Voël Grup. Format per Gabriel Porcel, Paula Calbet, Marc Manyà i Gerard Aguilar, ens faran ballar amb el ritme del violoncel, veu, piano i bateria. Es consideren un grup multidisciplinar ja que el seu espectacle combina poesia, música i dansa, amb la col·laboració de dues ballarines. Es mouem entre el New Age, la balada Rock i el Swing. Volen composar cançons en català, amb lletres sensibles i properes alhora poètiques. Tenen idea de presentar aviat un EP al voltant de la idea de “Despertar” de la letargia la ciutat i la societat en general, de no donar valor a allò que realment importa. El nom, Voël, significa ocell, i és també el títol d’una de les cançons amb coreografia. Les ales i el vol de l’ocell són part de la metàfora i van una mica en aquesta direcció. Tant de bo, a través de la seva música, algú tingui més ganes de mirar enlaire i aixecar els peus de terra.

I a les 23h donarem pas a Istari, una banda de Heavy Metal de Sant Andreu formada per Gerard Gómez (Bateria), Marc Moltó (baix), Oriol Castells (Guitarra), Ferran Morata (guitarra) i Emma Ruano (veu). Interessada en explorar l’estil Metal des de les influències i perspectiva que ha anat treballant al llarg de la seva vida. des d’estils com el Blues fins el Punk. El seu repertori es nodreix de versions i també cançons pròpies. T’animes a descobrir-los?

Organitza: Comissió Jove

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons