Agenda

Carregant Esdeveniments

Cuidar-se per cuidar: Adaptar la dieta per prevenir la disfàgia

Data

01.04.19 a les 17.00

L’associació ASEM Catalunya organitza diverses sessions obertes amb col·laboració de la Coroporació Fisiogestión adreçades a persones cuidadores, persones amb dependència, familiars i altres persones interessades. La tasca de cuidar a l’altre és molt important però per a donar salut, també hem de tenir cura de nosaltres mateixos per afrontar el dia a dia.

Aquesta tercera edició del curs “Cuidar-se per cuidar” constarà de quatre sessions en format de tallers tematitzats amb l’objectiu de continuar oferint eines a les persones que tenen la responsabilitat de cuidar a persones amb malalties neuromusculars.

Tenim tos cada cop que mengem? Ens ennueguem a vegades? Ens costa beure aigua? Al taller ‘Adaptar la dieta per prevenir la disfàgia’ t’expliquem el perquè! No ens oblidem de la dieta: quins aliments són d’alt risc? Com els evito? Al taller resolem tots aquests dubtes i tots els que puguin sorgir de la mà de Teresa Zurera, experta en disfàgia.

Les altres sessions del cicle són:

24 d’abril: Facilitar la vida amb productes de suport, a càrrec de Joana Martinez, terapeuta ocupacional
8 de maig: Mobilitzacions i transferències de pacients, a càrrec d’Eva Garcia, fisioterapeuta
20 de maig: Habilitats comunicatives que ens apropen, a càrrec de Jordi Pujol, fisioterapeuta i Carme Olivera, terapeuta ocupacional
3 de juny: Tu t’has de cuidar, a càrrec d’Eva Garcia, fisioterapeuta

Per a més informació pots fer clic aquí o consultar la seva pàgina de facebook o el seu perfil de twitter.

Organitza: ASEM Catalunya

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal