Agenda

Carregant Esdeveniments

Cuidar-se per cuidar: Com prevenir la disfàgia

Data

17.09.18 a les 17.00

L’associació ASEM Catalunya organitza diverses sessions obertes amb col·laboració de la Coroporació Fisiogestión adreçades a persones cuidadores, persones amb dependència, familiars i altres persones interessades. La tasca de cuidar a l’altre és molt important però per a donar salut, també hem de tenir cura de nosaltres mateixos per afrontar el dia a dia.

Aquesta segona edició del curs “Cuidar-se per cuidar” constarà de quatre sessions en format de tallers tematitzats amb l’objectiu de continuar oferint eines a les persones que tenen la responsabilitat de cuidar a persones amb malalties neuromusculars.

La primera sessió tindrà lloc el 17 de setembre a les 17h i és oberta a tothom, tant per a professionals com a familiars.

En aquesta ocasió parlarem sobre la disfàgia, el símptoma de dificultat en la deglució, i descobrirem quins consells i exercicis podem fer per a que els aliments passin bé per la gola.

Les altres sessions del cicle són:

1 d’octubre: Cuidar-se per cuidar: Productes de suport
22 d’octubre: Cuidar-se per cuidar: Transferències o mobilitzacions
5 de novembre: Cuidar-se per cuidar: Tu t’has de cuidar

Per assistir a les xerrades cal realitzar una inscripció prèvia al correu electrònic info@asemcatalunya.com o bé trucant al telèfon 932 744 983.

Es pot assistir als mòduls de forma independent.

Per a més informació pots fer clic aquí o consultar la seva pàgina de facebook o el seu perfil de twitter.

Organitza: ASEM Catalunya

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons