Agenda

Carregant Esdeveniments

Debat de temps i cures a Sant Andreu. Fòrum Obert: A Sant Andreu cuidem la nostra gent?

Data

26.04.18 a les 18.00

Acollim la segona sessió del projecte pilot “Temps i Cures” a Sant Andreu de Palomar impulsat per la Direccio de serveis d’economia i cooperativa, social i solidària i consum conjuntament amb el districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona.

El projecte vol afavorir dos objectius principals: sensibilitzar a la ciutadania sobre la centralitat de la cura en la nostra societat i el desigual repartiment del temps destinat aquestes tasques i recollir idees i propostes per part de les veïnes i veïns de Sant Andreu per millorar els serveis dels equipaments.

El Fòrum es realitza en el marc del projecte “Temps i Cures al Barri”, persegueix tres objectius principals:

1. Sensibilitzar a la ciutadania sobre la centralitat de la cura en la nostra societat i el desigual repartiment del temps destinat a aquestes tasques.
2. Recollir idees i propostes per part dels veïns i veïnes del barri per millorar els serveis dels equipaments municipals per facilitar la conciliació en l’ús del temps i les cures.
3. Prioritzar actuacions i accions viables per tal de millorar els temps de cura de les persones que viuen al barri.
Al Fòrum Obert comptarem amb un espai segur i facilitat per professionals per poder parlar del que sabem, sentim, i volem en relació a la cura, i també del que ens falta, ens molesta o ens indigna. L’equip facilitador en el Fòrum canalitzarà totes les veus perquè puguin integrar-se com a diagnòstic o com a proposta al resultat del projecte.

Hi haurà servei d’acollida per a infants.

Organitza: Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum; Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona; Grup Motor del Projecte “Temps i cures al barri”

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal