Agenda

Carregant Esdeveniments

A Sant Andreu com podem cuidar-nos entre tots i totes?

Data

07.06.18 a les 18.00

Projecte pilot Temps i Cures al barri de Sant Andreu de Palomar impulsat per la Direccio de serveis d’economia i cooperativa , social i solidaria i consum conjuntament amb el districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona. El projecte vol afavorir dos objectius principals : sensibilitzar a la ciutadania sobre la centralitat de la cura en la nostra societat i el desigual repartiment del temps destinat aquestes tasques, recollir idees i propostes per part de les veïnes i veïns del barri per millorar els serveis dels equipaments.

Sabem demanar ajuda? Quina relació tenim amb els nostres veïns i veïnesAlgú més que tu cuida als teus fills, filles, néts i netes? Sabem cuidar? Saps que són les cures i fins a quin punt afecten la nostra vida? Saps qui viu al teu costat? Et porten la compra o portes tu la compra a algú veí/veïna?

Al Fòrum Obert quatre persones obriran el debat compartint la seva experiència personal en relació a la cura. Comptarem amb un espai facilitat per professionals per poder parlar del que sabem, sentim, i volem en relació a la cura, i també del que ens falta, ens molesta o ens indigna. L’equip facilitador en el Fòrum canalitzarà totes les veus perquè puguin integrar-se com a diagnòstic o com a proposta al resultat del projecte.

*Hi haurà servei d’acollida a infants. Per a fer-ne ús cal inscriure’s prèviament enviant un mail a imes@qsl.cat abans del 4 de juny.

Organitza: Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum; Districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona; Grup Motor del Projecte “Temps i cures al barri”

Preu

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal