Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: Descobreix les papallones de Collserola

Data

01.02.18 - 14.02.18

El CEPA ens proposta una exposició molt visual que presenta i dona a conèixer la biodiversitat de la serra de Collserola a través de les papallones, en tant que són bones bioindicadores de la riquesa biològica de l’ecosistema. L’objectiu de l’exposició és el de ser conscients de la importància de cada espècie per petita que sigui.

Les papallones són uns éssers molt fràgils i sensibles als canvis ambientals, a més d’estar al davant de la cadena tròfica. Segons els estudis del Pla de Seguiment de Ropalòcers de Catalunya que es duu a terme des de 1994, a casa nostra trobem prop de 200 espècies de papallones, de les quals a Collserola se n’ha trobat una seixantena pertanyents a 6 famílies diferenciades.

L’exposició és una realitat gràcies a Oleguer Farràs i Jané, ecologista i naturalista aficionat, qui ha dedicat més de 3 anys a la recerca i estudi de les papallones fent comptatges d’espècies a diversos sectors de la Vall de Sant Just. En l’exposició hi han col·laborat Antoni Mercader, Luis Ayguadé, Jordi Farràs i Jordi Agulló.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons