Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: Itineràncies visibles

Data

16.06.17 - 30.06.17

Projecte visual educomunicatiu que busca fer visibles els diferents camins, lluites i motius per emigrar així com les barreres que els són imposades a les persones en el seu moviment imparable. Itineràncies Visibles ens aproxima a les persones que per diferents motius han migrat a Barcelona, als seus drets, i a la importància que tenen l’empatia, el respecte i el tracte que hi donem.

L’exposició està centrada en la mostra fotogràfica que visibilitza la història i trajectòria de diferents persones d’arreu del món fins arribar a Barcelona. Els i les autores de les fotos són un grup de joves de 4t d’ESO del Centre Educatiu FEDAC Sant Andreu, els quals han participat en tot un treball de sensibilització i co-creació al voltant dels moviments migratoris, el refugi i la identitat.

En l’acte d’inauguració, el 16 de juny a les 18h, comptarem amb la veu de persones que, per diferents motius, han migrat a Barcelona. Amb elles debatrem sobre el racisme i la perillositat d’establir una diferenciació de drets entre persones migrades i refugiades. A més, l’alumnat participant d’aquest projecte explicarà com ha sigut el procés d’aquesta experiència educomunicativa. Alhora, estrenarem el vídeo documental que recull els diferents tallers realitzats amb aquest grup de joves.

El projecte està dinamitzat per l’Associació Cultural elParlante, la fotògrafa Eva Parey, en col·laboració amb l’equip directiu i docent del Centre Educatiu FEDAC St Andreu  i compta amb el suport econòmic del l’Ajuntament de Barcelona.

Pots consultar la pàgina web de l’Associació Cultural elParlante, la seva pàgina de facebook, i el seu twitter

 

 

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons