Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: “Jugant amb l’atzar”, de Xavier Solé Ubeda i Emili Ametller

Data

15 desembre - 30 desembre

Et proposem venir a descobrir aquesta exposició sobre pintura i objectes tridimensionals de Xavier Solé Ubeda i Emili Ametller.

Emili Ametller i Xavi Solé comparteixen una excèntrica perplexitat davant l’estrany món que els envolta. La condició de creadors plàstics els confereix una subjectiva llicència de jugar amb l’atzar per poder trobar respostes que emergeixen en formes, ja siguin pictòriques o tridimensionals.

Aquestes suposades respostes plàstiques esdevenen sorprenents paradigmes quotidians que pretenen apropar-nos poèticament al “món que ens envolta“. Aquest diàleg establert no proposa cap veritat sinó fer bellugar el tauler de joc, amb el propòsit d’establir diferents angles de visió. De l’encaix i la petjada en neix una història, un conte, un crit o, simplement, una sensació. Les seves obres poden fer somriure o emocionar-nos, però, sobre tot, ens fan pensar. De fet és com si ens parlessin en secret a cau d’orella.

Aquesta mostra intenta fer participar l’espectador convidant-lo a posar una papereta marcada amb l’obra escollida, dins d’una urna (dit d’una altre manera : votar, fet que, últimament, sembla bastant arriscat). Aquest simple gest és cabdal per convertir el visitant en subjecte actiu de l’acció creativa. Conceptualment, aquest vincle dona una resposta artística més completa per part de tots els participants. Les peces prenen vida pròpia i, d’alguna manera, ja pertanyen, també a l’observador.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons