Agenda

Carregant Esdeveniments

Festa de Solstici d’Hivern

Data

20.12.19 a les 20.00

Des de l’Ateneu volem gaudir de l’arribada del solstici d’hivern i ho farem amb tot un conjunt d’actes preparats per la comissió de participació. Volem fer d’aquesta festa un espai per compartir, conviure i construir plegades. Serà una trobada distesa per fer gresca i xerinola. Anota’t a l’agenda els horaris!

20:30h Benvinguda al sopar

21h Sopar de “traje”. Quan diem “traje” ens referim a un sopar on cada persona haurà de portar alguna cosa de menjar per compartir entre totes. Les begudes del sopar aniran a càrrec de L’Harmonia. Però ep! Si per “traje” entenies anar ben arreglat i posar-te les millors gal·les de l’armari, no serem nosaltres qui t’ho impedirem! 😛

22.30h Tió de “Pongos”

Un “pongo” és la teva oportunitat de desfer-te d’allò típic que no té cap utilitat o que no t’agrada, per exemple: una planta de plàstic, una bola de neu, una guardiola, una figura de plàstic…(un “ande lo pongo”). I si vens amb infants, el mateix: aquella joguina o llibre que ja no fan servir, etc. L’únic imprescindible: que estigui embolicat com si fos un regal per poder fer cagar el Tió!

 

Anima’t a venir per acabar l’any amb amb bon gust i tenir un moment de convivència en Harmonia!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal