Agenda

Carregant Esdeveniments

III Congrés Catarsi

Data

13.12.19 - 14.12.19

El món es veu trasbalsat per tot una sèrie de conflictes que el travessen, aquests conflictes també es donen a nivell comunicatiu, vivim en una època on sembla tan important allò que es diu com el com es diu o qui ho diu. La batalla sobre com es relata la realitat que ens envolta i quina és la imatge que es transmet ha estat vital en gran part dels conflictes. L’eclosió de les xarxes socials, del món digital i de la capacitat de grans capes de població a accedir a informació sense mitjancers ha portat a què els plantejaments clàssics de l’agit/prop hagin quedat obsolets o si més no desvirtuats per un món que canvia constantment.

El creixement i l’auge de forces polítiques d’esquerres i dels moviments socials i polítics que han transformat el sentit comú de les majories també ha estat un element principal per enfrontar les batalles que tenim davant i les que vindran.

Des de l’aparició de les xarxes socials durant la primavera àrab i el moviment 15M fins l’onada feminista que vivim, la comunicació és un camp de batalla central. La batalla de les idees ha mutat i necessitem enfocar-la i veure quines estratègies comunicatives han estat positives per a la construcció de majories, la creació de consensos i disensos i la transformació radical de la societat.

Ja pots conèixer tot el programa complet i tots els ponents: Ana Polo, Marta Roqueta, Andrea d’Atri, Marta Fana, Kiko Tur, Layla Martínez, Belén Gopegui, Bhaskar Sunkara, Alba Bittah, Albert Martín, David Becerra, Jorge Moruno, Loren Balhorn i Miquel Ramos.

Per conèixer els horaris sencers i inscriure’t fes clic aquí.

Organitza: Catarsi

Preu

5€ - 15€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons