Agenda

Carregant Esdeveniments

Izaro: Presentació de l’àlbum Eason + Marina Landa & Amaia Giralt

Data

13.04.18 a les 22.00

La cantautora de Mallabia, Izaro, farà una parada a l’Ateneu L’Harmonia dins la seva gira de presentació del seu segon àlbum “Eason“, que va veure la llum el passat 16 de febrer, acompanyada de Marina Landa.

En aquest segon disc, explica la cantant, que ha volgut explicar un retrobament amb si mateixa.En este disco he querido contar un (re)encuentro, un encuentro conmigo misma. Algunas personas se encuentran a sí mismas varias veces, de varias formas y en muchos sitios; otras no se encuentran nunca. Muchas veces, nos mudamos a otros pueblos y ciudades en busca de nuevas oportunidades, sin darnos cuenta de que quizás nos mudamos para encontrarnos a nosotros mismos. Aunque me haya encontrado más de una vez, tengo especialmente presente mi auto-encuentro en Donosti. He recogido ese (re)encuentro en este disco, desde el darte cuenta de que estás perdida a la felicidad. Serenidad y perspectiva. Con este trabajo me gustaría que cada oyente se conectara con sus (re)encuentros.

La gira comença el 8 de març a grans de teatres de diverses poblacions: Bilbao, Donostia, Pamplona, Gasteiz, Madrid, Barcelona, Galícia, Mèxic.

Si vols veure la crítica del disc que en fan a mondosonoro pots fer clic aquí.

Marina Landa, donostiarra establerta a Barcelona, utilitza l’art com a eina per a expressar-se i oblidar. La música l’ajuda a imaginar nous móns i a treure’s del cap i del cor tot el que viu. Canta sobretot en euskera, la llengua que cada vegada sent més propera. Per calmar l’enyorança amb els seus orígens, la Marina ha començat a fusionar melodies amb Amaia Giralt, també donostiarra. Juntes busquen un camí on gaudir de les lletres i les notes.

Pots aconseguir les teves entrades fent clic aquí!

Preu

6€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal