Agenda

Carregant Esdeveniments

L’experiència de ‘The Point’: On la comunitat connecta amb la creativitat

Data

26.10.19 a les 12.00

The Point Community Development Corporation es dedica al desenvolupament juvenil i a la dinamització cultural i econòmica de la secció Hunts Point del South Bronx. Amb més de vint anys al servei del barri, THE POINT ofereix diversos programes que s’engloben en tres àmbits principals dirigits a la revitalització integral de la comunitat Hunts Point: desenvolupament juvenil, arts i cultura i desenvolupament comunitari.

L’acte vol ser un punt de trobada entre diversos projectes on puguem compartir experiències de la comunitat i la creativitat al servei de la transformació social.

Comptarem amb la participació de:

  • Danny Peralta, membre de The Point, projecte comunitari de desenvolupament cultural, juvenil i de justícia ambiental
  • Kasal de Joves de Roquetes (9barris), projecte de gestió comunitària autogestionat per joves del territori.
  • La Llama Rap Colectivo (Raval), col·lectiu de Rap constituït per diverses joves del barri del Raval. Projecte educatiu i comunitari de l’Associació RavalTep
  • Ateneu Popular Coma-Cros (Salt), projecte de gestió comunitària gestionat per  l’Assemblea Ateneu Popular Coma-Cros, conformada per veïnat i entitats arrelades al territori.

Xerrada dins la programació de la FESC.

Activitat organitzada per l’Ateneu L’Harmonia dins el cicle Say It Loud i emmarcada en la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC).

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons