Agenda

Carregant Esdeveniments

Literal: Fira d’idees i llibres radicals

Data

11.05.18 - 13.05.18

Arriba la 4a edició de Literal, una fira de llibres i idees on s’ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.

La fira es realitzarà a l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 de Sant Andreu de Palomar. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuts polítiques i culturals.

Els impulsors d’aquesta fira són les editorials Tigre de Paper, Pol·len, Bellaterra i Icària.

Els objectius de la fira Literal són promoure una nova manera de relacionar-se dins del món del llibre polític, portar nous públics al pensament crític i al llibre polític, impulsar el mercat social entorn el món del llibre, estrènyer els lligams entre la cultura i l’economia solidària i enfortir l’economia i les formes cooperatives en la cultura.

Dins la programació d’aquesta edició comptarem amb 10 conferències per parlar dels temes més calents del moment amb la participació d’autores i autors més destacats de les diferents matèries, debats entre els protagonistes dels conflictes socials i de les millors analistes nacionals i internacionals; xerrades de petit format dirigides i coordinades per periodistes col·laboradors que amenitzaran diferents debats, entrevistes, presentacions de llibres, tertúlies…; el ja tradicional mercat del llibre on podrem intercanviar pensaments amb les diferents editorials, concerts, el literal Kanalla i tampoc faltarà menjar i beure cooperatius!

Dins les conferències destaquem l’entrevista que Mònica Terribas farà a “Elaine Brown: La dona que va dirgir el Black Panther Party”, figura clau en el pensament revolucionari negre dels Estats Units. Serà el diumenge 13 a les 19h a la Fàbrica de creació amb traducció simultània de l’anglès al català. Una altra de les conferències cabdals serà l’entrevista que realitzarà Javier Couso a Camila Cienfuegos, en el marc del feminisme insurgent a la pau a Colòmbia. Serà el dissabte 12 de maig a les 19h també a la Fàbrica de Creació.

Podeu consultar la programació completa fent clic aquí.

 

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal