Agenda

Carregant Esdeveniments

Musical Prescription: Dispersions Harmòniques

Data

12.10.19 a les 19.00

Nova sessió del cicle Musical Prescription, amb la participació de Xeriff, Rock-Ola Jordi, Xavi Torrents i Miquelated.

Amb molt de goig i entusiasme us presentem aquesta segona edició del cicle Musical Prescription. Mentre uns celebren amb orgull la colonització i el genocidi (spoiler -sí, aquesta vegada cau en 12-O-), nosaltres seguim ballant i fruint sons també fills d’una història de colonització i espoli que es rebel·la i que existeix. No és només que no hi hagi res a celebrar el 12-O, i tampoc no és que nosaltres no estiguem contra qualsevol tipus de discriminació i racisme.

En aquesta ocasió tenim dos convidats que per experiència i trajectòria poden fer trontollar el terra de tota la Fabra i Coats i probablement de les obres de l’AVE de la Sagrera (nota a les constructores i al govern espanyol: sis plau no les acabeu mai). Així que aquest 12-0 calceu-vos bé, feu el que hagueu de fer i cap el vespre deixeu anar aquella bestiola salvatge i dansaire que dueu a dins.

19.30 – 21h – Xerrada amb Lupen de la Isla. “Zapatos de baile contra el racismo”.
Després d’una experiència d’anys conduint el seu programa “La Isla” a Radio Bronka, Roger (aka. Lupen de la Isla) ens farà una radiografia social i política de la música negra als EUA.

21-01h – Concerts amb Xeriff, Rock-ola Jordi, Xavi Torrents i Miquelated

Xeriff

Qui no ha ballat mai a un concert dels Dr. Calypso? Algú s’ha passat els últims 30 anys en una cova sense trepitjar cap mena de tuguri, festa major o envelat? Sagrerenc, cantant, col·leccionista i dj des de principis dels 90, va començar les seves aventures colze a colze amb un altre il·lustre punxadiscos d’aquesta ciutat, Txarly Brown. En aquesta ocasió, i com sempre, ens portarà ballaruca a dojo: boogaloo, ska, calypso i ritmes brasilenys.

Rock-Ola Jordi

Un altre mite de km.0 (literal). Fidel estendard i representant de la cultura teddy boy i r’n’r a Sant Andreu, Barcelona i Catalunya des finals dels 80, ha passejat els seus discos per tot l’Estat i per mitja Europa sent impulsor i ànima de no pocs clubs i saraus musicals. Aquesta vegada ens obsequiarà amb una curosa selecció de tsunamis R&B.

Xavi Torrents

Xavi Torrents ens havia d’acompanyar en la primera edició i finalment no va poder ser. El comité central d’afers musicals de Musical Prescription l’ha obligat a passar-se tot l’estiu escalfant per a dur-nos un tast del seu bon gust musical. Espereu misils tropicals, funk i disco de primer ordre.

Miquelated

La xusma resident. Aquesta vegada amb una selecció especial de reggae de la bona època (ja ens entenem).

Com sempre bon ambient, bona música, gratuït. Dansaires-friendly.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal