Agenda

Carregant Esdeveniments

Nits literàries: Clara Fiol presenta el seu poemari “Miloques i Rabasses”

Data

12.12.18 a les 20.00

Tornen les Nits literàries, però aquest cop, en dimecres, amb la presentació del poemari “Miloques i Rabasses”, de Clara Fiol.

Miloques i rabasses és el debut poètic de la cantant i compositora Clara Fiol. S’hi concentra gran part del seu repertori com a lletrista: un conjunt d’epigrames i un aplec de poemes íntims que no han sonat mai en forma de cançó. L’obra balla amb la tradició i amb la contemporaneïtat sense oblidar les arrels mallorquines i fent un particular homenatge a la llengua amb què va ser enconada. Fiol repassa el seu present instal·lat a Barcelona. Amb paraules de Sebastià Portell, teniu entre les mans una obra popular, d’avantguarda, barreja del tot i de no-res, continuadora de moltes poètiques i trencadora i segur que anticipadora de tantes altres.

Clara Fiol (Palma, 1995) és cantant i compositora. D’ençà de 2013 volta pels escenaris de Mallorca i Barcelona oferint concerts i recitals, acompanyada de Joan Vallbona (premi Ona Musicat, 2017) o com a membre del trio vocal Marala. El 2018 recull les lletres del seu repertori i altres escrits poètics a l’aplec Miloques i Rabasses (Editorial Documenta Balear).

Aquest 2018 també ha enregistrat, amb Joan vallbona, el disc Silueta, que opta als premis Enderrock de la Música Balear.

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal