Agenda

Carregant Esdeveniments

Nits Literàries: “Montserrat Roig, la memòria viva” amb Aina Torres i Meritxell Gené

Data

20.04.17 a les 20.00

Montserrat Roig. La memòria viva, la periodista i escriptora Aina Torres ens endinsa en la vida i l’obra de Montserrat Roig a través de la literatura, el feminisme, el periodisme i la memòria històrica. L’acompanyarà la cantautora Meritxell Gené cantarà algunes cançons relacionades amb la Roig.

Aina Torres i Rexach és una poeta i periodista catalana. Ha publicat Dos hiverns i un incendi (Barcelona: Viena Edicions, 2014)  i ha col·laborat a Màtria. Noves veus poètiques dels Països Catalans . Va obtenir el premi de poesia Martí Dot de 2013, per Dos hiverns i un incendi. El 2016 va publicar Montserrat Roig. La memòria viva, un homenatge on reivindica la vigència de l’escriptora a través del periodisme, el feminisme i la literatura.

Meritxell Gené és una cantautora lleidatana amb quatre discs al mercat. “Branques” és la seva darrera referència, un disc que recull 12 poemes musicats de 12 poetes d’arreu dels Països Catalans del segle XX: Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Joan Barceló, Montserrat Abelló, Joan Sales, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Blai Bonet, Marià Villangómez, Concepció González Maluquer, Manuel de Pedrolo,Vicent Andrés Estellés i Joan Salvat-Papasseit.

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons