Agenda

Carregant Esdeveniments

Nits literàries: Presentació del llibre “No anem sobrats de bona gent”, amb Pere Maruny i David Vidal Castell

Data

14.09.17 a les 20.00

Tornen les Nits literàries de l’Ateneu amb la presentació del llibre “No anem sobrats de bona gent” (Brau Edicions, 2016) , de Pere Maruny. A la presentació comptarem amb l’escriptor, Pere Maruny, i en David Vidal Castell, professor del màster de periodisme literari de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del col·lectiu SomAtents.

Al llibre, una jove punk de passat radical i reconvertida en mare de família, s’enfronta a un sistema corrupte quan veu el seu company amenaçat des de les clavegueres de l’estat. Situada en el context de la Catalunya actual, la novel·la ens proposa una immersió als soterranis del poder i al semuclandestí món dels qui s’hi enfronten de manera radical.

 

Pere Maruny i Comas va néixer a Manresa el 9 de setembre de 1974. Als 22 anys va marxar a viure a Mèxic durant 14 mesos com activista donant suport a les comunitats indígenes zapatistes de Xiapas. Després de diverses estades per Amèrica Llatina, l’any 2002 va viatjar a Jerusalem, en ple esclat de la segona Intifada. Des d’aleshores, i mentre acaba la seva llicenciatura de periodisme, combina els estudis, les feines de temporada a La Bisbal i els viatges al Pròxim Orient, fins el seu establiment a Jerusalem, del març del 2008 al març del 2009. Durant aquell any va seguir les evolucions del conflicte israelià – palestí, inclosa la penúltima guerra a Gaza del gener del 2009 com a corresponsal per a diversos mitjans de comunicació. Actualment treballa a Palafrugell i ha publicat la seva primera novel·la: no anem sobrats de bona gent.

Pots consultar aquí la ressenya que en va fer La Directa.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons