Agenda

Carregant Esdeveniments

Orelletes: Pinan 450f

Data

27 abril a les 12.00

PINAN 450F és una proposta musical nascuda l’any 2015 a Barcelona, amb la veu i lletres d’Adnan Fassi, impulsor del projecte. Una formació que prové de molts racons musicals i culturals, però els uneix l’ànima social. Textos -en dariya, castellà i català- que ens acosten a la filosofia urbana, de barri, camins de vida on poder trobar-se i compartir, referències a la literatura,… Tot cercant anar més enllà del rap.

PINAN 450F va publicar l’any 2016 l’àlbum “El temps dirà”, compost per productors de diferents procedències i estils musicals com el Reggae, Soul, Afro, Rock, Electrònica i música Àrab. Aquest treball compta amb Mohamed Soulimane, director de l’Orquestra Àrab de Barcelona, com a compositor musical i amb Dj Raudo encarregat de la producció i Neila Benbey, aporta la veu en àrab procedent de diverses músiques mediterrànies, entre altres artistes que apareixen en el disc.

Orelletes és un cicle de grans concerts per a gent petita, un cicle de música que vol apropar diferents gèneres musicals a infants. El cicle proposa concerts de grups i artistes que habitualment toquen per a públic adult, però en aquesta ocasió adapten el seu espectacle a les orelles més petites de casa.

Per a més informació pots consultar la seva pàgina de facebook, el seu perfil de twitter o la seva pàgina a bandcamp.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons