Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació de l’Espai Taller — A les Eines!

Data

06.09.17 a les 18.00

Makea Tu Vida i l’Ateneu L’Harmonia convoquem entitats, col·lectius, veïns i veïnes de Sant Andreu a una reunió informativa per presentar l’Espai Taller – A les Eines!

A les Eines! és un laboratori d’experimentació i fabricació temporal que s’emmarca en la novena edició de REHOGAR, una exposició col·lectiva al voltant del disseny obert i la reutilització.

En aquesta edició REHOGAR posarà en marxa un espai taller temporal, un laboratori que servirà per experimentar amb els processos i eines de fabricació, per prototipar, i que permeti l’ús d’eines de transformació. L’Espai Taller — A les Eines! estarà equipat amb els estris i eines necessàries per diferents processos de transformació de fusta, metall, tèxtils i plàstics, i coordinat per un equip tècnic format per membres de Makea Tu Vida i residents col·laboradors.

Més enllà de donar suport a les activitats i tallers de transformació que tinguin lloc durant l’exposició, l’Espai Taller — A les Eines! estarà obert als veïns i veïnes i iniciatives del territori per donar-los tant suport tècnic i assessorament en l’ús d’eines i processos de construcció, com en la resolució de problemes en l’àmbit de l’equipament i moblament d’espais comunitaris, la construcció de dispositius mòbils, la recerca de materials, la reparació i transformació, l’atenció de demandes particulars, etc… són algunes de les accions que es poden plantejar.

L’Espai Taller — A les Eines! serà un espai que romandrà obert durant l’exposició REHOGAR, del 14 de setembre al 29 d’octubre a la Fabra i Coats. L’activitat d’aquest espai anirà programant-se segons les demandes i connexions que es vagin establint.

Per més informació podeu consultar el dossier fent clic aquí

Organitza: Makea Tu Vida. Pots consultar la seva pàgina de Facebook, i el seu Twitter.

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons