Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació del projecte Grans Actius: Fes comunitat, fes voluntariat!

Data

17 gener a les 18.00

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una trobada per incentivar el voluntariat a Sant Andreu i presentar el projecte Grans Actius.

Els veïns i veïnes de Sant Andreu del Palomar que vulgueu conèixer totes les opcions de voluntariat social que ofereix Sant Andreu, teniu una cita el proper 17 de gener a la xerrada “Fes comunitat, fes voluntariat”.  A la trobada també es donarà a conèixer Grans Actius, un programa de voluntariat que s’està implantant a Sant Andreu.

Durant una hora s’aproparà als assistents les diferents possibilitats de voluntariat que es poden desenvolupar a Sant Andreu. En aquest sentit, es posarà sobre la taula els tipus d’accions voluntàries que es poden fer, on trobar ofertes de voluntariat, el temps i dedicació que cal emprar-hi o quines entitats socials hi ha al barri.

A la sessió també es presentarà el projecte Grans Actius, un programa de voluntariat que ofereix un servei d’acompanyament de persones amb malalties cròniques, dependència o amb alguna discapacitat, a visites mèdiques. Aquest projecte s’està implementant al CAP Casernes, CSMA i Sociosanitari, i és per això que ja s’està fent una cerca de persones voluntàries que vulguin implicar-s’hi.

Organitza: Federació Catalana de Voluntariat Social

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons