Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació dels Treballs Finals de Titulació del Taller de Músics

Data

26.09.18 a les 19.00

Els alumnes del taller de músics Pep Vila d’Abadal i Marc Soto ens presentaran els seus treballs finals de titulació i podrem gaudir de tot allò que han après al llarg de la seva estada a l’Escola Superior del Taller de Músics.

En aquesta ocasió, en Marc Soto, productor i bateria, ens presentarà “Bring That Noise”, en honor al tema de Public Enemy ‘Bring The Noise’. A través dels samples, element imprescindible de la cultura hip-hop, l’artista crearà noves vies d’experimentació de la música negra amb l’electrònica. A les seves composicions es barrejaran diferents estils com el funk, el soul, l’afrobeat, el jazz, l’electrònica, el hip-hop, el trap i el dub, i hi veurem influències de ‘Funky Drummer’ de James Brown, ‘Amen Brothers’ de The Winstons o ‘Apache’ de The Incredible Bongo Band. Marc Soto incorporarà tots aquests elements en un concert que serà com una sessió de Dj amb música en directe.

Marc Soto: bateria i samples
Josep Valldeneu: saxo alt i baríton
Gregori Hollis: trompeta
Josep Munar: guitarra elèctrica
Kquimi Saigi: piano i sintetitzadors
Alberto Limiñana: baix
Joan Palà: percussió i samples

En Pep Vila d’Abadal ens presentarà “Reggae Loops”, un projecte que sorgeix de l’interès per endinsar-se en el món de la música jamaicana, amb la idea de com una música feta des d’una illa tan petita del Carib pugui tenir un abast tan internacional. Fruit d’aquesta premissa, Pep Vila d’Abadal presenta ‘Reggae Loops’, un viatge musical a través dels diferents estils que han anat sorgint a l’illa de Jamaica. El trio format per Pep Vila d’Abadal, Josep Contreras i Marc Gómez ha seleccionat temes allunyats del gènere i els ha adaptat i arranjat amb els elements característics de cada estil.

Pep Vila d’Abadal Hernàndez: teclats i veus
Josep Contreras Parés: saxo, contrabaix i cors
Marc Gómez Masdéu: bateria

Organitza: Escola Superior del Taller de Músics

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons