Agenda

Carregant Esdeveniments

Projecció de De Pons i Gallarza no marxem.

Data

02.12.19 a les 19.30

El documental recull la lluita del veïnat per no ser desnonats de casa seva. Les veïnes del C/Pons i Gallarza del barri de Sant Andreu de Barcelona vivim de lloguer a vuit casetes de més de 150 anys, que formen una mateixa finca. Hi ha veïnes que hem nascut en aquestes cases, d’altres vàrem convertir una casa inhabitable i abandonada en una llar on poder-hi viure dignament.

Fa dos anys, van ser adquirides per uns inversors vigatans. El seu objectiu, fer-nos fora, reformar-les i transformar-les en cases de luxe per tornar-les a vendre a gent amb alt poder adquisitiu de fora del poble . L’empresa propietària forma part d’un entramat d’empreses del sector immobiliari, totes amb seu a Vic, i rep el nom de Vermonta S.L. En ella i al capdavant d’aquesta operació hi trobem al Sr. Ramon Vilamala i al Sr. Rafael Valls com a principals responsables, tot i que també hi apareixen més noms, alguns d’ells ben coneguts pel poble vigatà.

Les Veïnes de Pons i Gallarza portem dos anys lluitant per tal de poder seguir vivint a casa nostra i no tenim cap intenció de marxar. Pensem que l’habitatge és un pilar fonamental per a qualsevol persona o família i que especular-hi no hauria de ser ni tan sols una opció.

Per això us convidem a venir a veure aquest documental sobre el nostre cas i a compartir amb nosaltres aquesta lluita pel dret a l’habitatge.

Organitza: Veïnes de Pons i Gallarza

Fotografia: Exprés de Sant Andreu

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal