Agenda

Carregant Esdeveniments

Projecte “Temps i cures” a Sant Andreu de Palomar

Data

15 març a les 18.00

El proper 15 de març a les 18h us convidem als debats sobre Temps i Cures impulsats per la Direcció de serveis d’economia i cooperativa social i solidària i de consum, conjuntament amb el districte de Sant Andreu.

Què són les cures? Les cures són un conjunt d’activitats que es desenvolupen quotidianament per sostenir i reproduir la vida i que permeten fer front a les necessitats que tenim al llarg del cicle vital. Aquesta activitat pot ser remunerada (servei de cura) o pot ser no remunerada, és a dir, que es realitza principalment dins de l’àmbit familiar.

En aquest projecte treballarem sobretot a la cura no remunerada dins de l’àmbit familiar on podem destacar principalment tres tipologies de tasques: les organitzatives, les de la llar, i les d’atenció física i emocional a persones amb alguna dependència. En concret s’abordarà l’ús del temps que es dedica a les cures no remunerades i que té una expressió social desigual, recaient sobretot en les dones amb els consegüents efectes econòmics, de salut i de benestar en general.

El projecte té dos objectius principals: per una banda sensibilitzar a la ciutadania sobre la centralitat de la cura en la nostra societat i el repartiment desigual del temps destinat a aquestes tasques, i per altra banda ser una eina per poder recollir idees i propostes per part de les veïnes i veïns de Sant Andreu per millorar els serveis dels equipaments municipals per facilitar la conciliació en l’ús del temps i les cures.

Organitza: Direcció de serveis d’economia i cooperativa social i solidària i de consum i districte de Sant Andreu.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons