Agenda

Carregant Esdeveniments

Quatre de fresques: Kinsale

Data

12.07.17 a les 20.00

Kinsale és el nom d’un poble irlandès situat a la costa sud del comptat de Cork. La predilecció de la Irene i la Raquel per la música d’arrel irlandesa explica l’adopció del nom per al seu propi projecte. Kinsale va néixer oficialment a Terrassa, l’any 2012.

Kinsale és un duet elegant, innovador i molt sorprenent! La calidesa de les cançons -la majoria en anglès- i el format totalment acústic converteixen la proposta en molt propera i agradable! La seva joventut, 21 anys, sorprèn per la manera de prendre’ns la interpretació de les cançons i la importància que donen a l’afinació de les seves prodigioses veus.
S’acompanyen de guitarres, 1 violí i 1 bombo. Tenen una gran projecció i molt de talent. La seva sonoritat mira de caminar cap a nous efectes sonors que acompanyin les guitarres i les melodies vocals.

Actualment estan treballant en la pre-producció d’un nou treball que veurà la llum a finals de 2017. El músic i compositor Nico Roig és qui porta la batuta de l’enregistrament del nou disc que s’està gestant al seu estudi de gravació de Barcelona, de forma casolana i amb alguns elements i efectes sonors que donaran personalitat al projecte. De moment, compten amb un primer EP de 8 cançons enregistrat al 2015 a la Nova Jazz Cava de Terrassa sota el títol de “Odd stories & Twisted Minds”.

Els seus directes són trencadors, versàtils i captivadors. La posada en escena és molt cuidada. El seu no és un concert per ballar però sí per descobrir a nous talents i deixar-se seduir i atrapar per l’elegància de les seves cançons.

Irene Talló: veu, guitarres electroacústiques, guitarra elèctrica i violí.
Raquel Muñoz: veu, guitarra electroacústica i bombo.

A continuació podràs escoltar la seva actuació al Sofar Barcelona:

Aquí pots consultar la seva pàgina de facebook.

“Quatre de fresques” és un cicle de concerts de petit format a la fresca de la Fabra i Coats.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons