Agenda

Carregant Esdeveniments

Com t’està afectant la situació política? Cuidem-nos!

Data

06.10.18 a les 11.00

Us oferim un taller obert per totes les persones que ens veiem afectades emocionalment pel moment polític català i volem rebre eines per tal de gestionar-ho en les nostres vides, relacions, família, feina, carrer, etc.

No es tracta d’un espai polític sinó de gestió emocional. No cerquem la defensa d’un posicionament sinó la capacitat de sostenir la vulnerabilitat que ens permet entendre la situació més enllà d’estratègies i actituds defensives.

L’associació GAEDE és un espai de desenvolupament psicoafectiu dedicat a l’atenció i prevenció de la dependència emocional, relacions narcisistes, addiccions afectives, autofòbia, etc. amb la deguda atenció a persones altament sensibles.

Important: L’entrada és lliure però per tal de realitzar l’activitat adequadament necessitem ser un grup d’almenys 7 persones. Per tal de verificar que comptem amb aquest mínim, cal que ens escriguis abans de les 10:00 del matí del dia anterior (5/10/18) a gaede@gaede.cat anunciant la teva participació. Si no és abans, respondrem llavors a totes les interessades confirmant la trobada.

Per a més informació pots fer clic aquí.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons