Agenda

Carregant Esdeveniments

Trobada: Hip Hop per la pau

Data

29.06.18 a les 17.00

Tot seguit et presentem la trobada “Hip hop per la pau”, una festa on confluiran joves que han participat al segon concurs de “Hip Hop per la pau”, organitzat per l’ICIP i joves colombians exiliats de segona generació que seran a Barcelona en el marc d’una trobada que es produirà a Barcelona del 25 al 29 de juny.

L’objectiu de la trobada és fomentar la reflexió crítica en un entorn lúdic i artístic, a través de la cultura del hip hop, i donar a conèixer realitats marcades per alts índex de violència i els models alternatius que l’autoorganització juvenil construeix en aquestes comunitats.

Programa de la jornada:

18h. Xerrada a càrrec de diversos rapers llationamericans que utilitzen el hip hop com a eina de prevenció de violències, per la memòria històrica, la construcció de teixit social i la convivència.

19h. Dj i Tallers de breakdance + taller de graffiti, a càrrec de Llobregat Block Party

21h. Showcase amb Fetitxe13 i Tribade

21.40h. Micro lliure. Obriran els rapers d’Amèrica Llatina i també hi actuaran els participants del Concurs de l’ICIP i joves voluntaris

Llarga vida al rap antiracista, antifeixista i feminista! 

Organitza: ICIP (Institut Català Internacional per la Pau), Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Centro Nacional de Memoria Histórica, Vesembrant i Quesoni. Col·labora l’Ajuntament de Barcelona.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal