Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme: Dones en vers

Data

14.03.19 a les 20.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

‘Dones en vers’ és un projecte en femení de Laura Arnal i Mònica Campillo, des del que les artistes volen donar veu a poemes de dones que en un moment donat de la vida s’han creuat amb nosaltres i han volgut compartir la seva història, la seva poesia. Des de ‘Dones en vers’ musiquen i canten poemes acompanyades d’una guitarra que ambienta i personifica el caràcter de les poesies.

Segons les autores volen que el projecte estigui ple de talents femenins. Han comptat per fer el projecte amb la fotògrafa Marta Mas. La Mònica Elias ha dissenyat un vestuari meravellós i la Marina Tomàs ha creat ambients, acompanyaments i músiques que donen cos a l’espectacle.

El lema de les artistes és donar veu a les dones tot musicant i cantant poemes de dones del seu voltant. Alhora, volen que tot l’entorn de la producció del projecte sigui realitzat des de la perspectiva femenina. A més, cada concert comptarà amb un espai obert a qualsevol dona que vulgui compartir la seva feina.

Per a més informació pots consultar la seva pàgina de facebook o el seu perfil d’instagram.

 

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal