Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme

Data

11.11.16 a les 22.30

Amb Sònia Moll i Clara Peya, Meritxell Gené i Maneles i Lluïses.

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també. Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (*)

Sònia Moll i Clara Peya presenten un diàleg artístic entre dues veus creatives: l’obra literària de la primera i la música de la segona. Sònia Moll recita poemes i relats inclosos en alguns dels seus llibres, així com textos inèdits. Clara Peya ha compost per a cada text una música que hi dialoga i emfatitza la lectura.Meritxell Gené és una cantautora lleidatana amb quatre discs al mercat. “Branques” és la seva darrera referència, un disc que recull 12 poemes musicats de 12 poetes d’arreu dels Països Catalans del segle XX: Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Joan Barceló, Montserrat Abelló, Joan Sales, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Blai Bonet, Marià Villangómez, Concepció González Maluquer, Manuel de Pedrolo,Vicent Andrés Estellés i Joan Salvat-Papasseit.

Maneles i Lluïses és un grup vocal femení que fa versions de cançons actuals, clàssiques i populars. En les seves actuacions, farcides d’energia i humor, hi ha lloc per a Disney, Lluís Llach, Manel o Rosana!

(*) Text escrit per Mar Vallecillos

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal