Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada: Agenciament Afectiu en Persones Altament Sensibles

Data

14.02.19 a les 18.00

Per motius aliens a l’Ateneu, aquesta activitat queda anul·lada. Properament indicarem on podràs trobar més informació sobre noves xerrades sobre l’agenciament afectiu. Disculpa les molèsties ocasionades.

GAEDE és un espai d’atenció psicològica dedicat a la cura de la qualitat de la vida afectiva les persones, especialment de persones altament sensibles i/o amb dependència emocional o altres dificultats per a establir relacions segures.

Entre el 50 i el 60% de la població tenim una configuració afectiva insegura o evitativa. Si a més som persones altament sensibles (P.A.S.) el risc a desenvolupar relacions de dependència emocional és molt major.

El dijous 14 de febrer a les 18h et proposem una activitat d’investigació grupal, on, a través de les tècniques de l’aprenentatge dialògic, ficarem en comú qüestionaments, coneixements i experiències, en relació a confiar en la vida, en nosaltres mateixes i en les altres.

Aquesta activitat és gratuïta. Per participar, tan sols cal que enviïs un correu electrònic a gaede@gaede.cat confirmant la teva assistència abans de les 24 hores prèvies.

Per a més informació sobre el tema que et proposem, pots consultar aquest article. Consulta també la pagina web o la pàgina de facebook de l’associació.

Organitza: Associació GAEDE

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal