Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada: descobrim l’asperger en femení, una condició de vida encara invisible

Data

02.03.19 a les 18.00

Per estrenar la Setmana de la Dona, l’entitat G.A.M Asperger ens proposa començar a parlar d’Asperger en femení. Famílies, professionals i persones interessades volem compartir informació i experiències, conèixer juntes quins reptes tenim per endavant, què es el que ja s’està fent, i pensar juntes cóm s’ha de mobilitzar un col·lectiu amb poca experiència reivindicativa, però amb passió per la justícia, la sinceritat i l’honestedat.

Nenes, joves, adultes i grans: dones de qualsevol edat, amb la Síndrome d’Asperger, viuen des de l’individualitat l’anhel íntim d’encaixar dins d’una societat que es mostra enrevessada, esquerpa i esquiva amb les diversitats.
Aspirem a que tota persona amb autisme pugui viure la seva condició neurodiversa en positiu, amb dignitat i amb seguretat, en un entorn familiar, educatiu, laboral i social ben informat i col·laborador, i on el gènere no sigui motiu de recança ni de major discriminació.

Hem convidat a la Raquel Montllor, professora d’anglès, educadora social, psicopedagoga, màster en educació especial, mare, i diagnosticada d’autisme o Síndrome d’Asperger als 40 anys. Acceptar-ho li va canviar la vida per convertir-se en una dona més generosa, experta i incansable activista. Ens ajudarà a entendre el per què d’aquesta invisibilitat, i ens guiarà durant una segona part de la trobada on la participació i aportació d’altres dones, també enteses, faran d’aquesta xerrada un espai d’aprenentatge i suport molt enriquidor…potser l’inici de la visibilització que volem.

Per a més informació pots fer clic aquí.

Fotografia: El Punt Avui – Andreu Puig

Organtiza: G.A.M Asperger, amb la col.laboració de l’Associació Asperger New Life

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal