Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació de l’informe l’Estat del Racisme a Catalunya 2017

Data

19.04.18 a les 18.30

Aquesta activitat queda anul·lada per raons alienes a l’Ateneu. Disculpeu les molèsties.

Des de l’any 2009 SOS Racisme publiquem l’informe «L’Estat del Racisme a Catalunya». Un document d’anàlisi i denúncia de les diverses causes, manifestacions i situacions de racisme i xenofòbia que es desenvolupen a Catalunya. La del 2017, és la 9a edició.

L’elaboració d’aquest informe respon a tres necessitats: fer una denúncia pública de l’existència de situacions discriminatòries i de la presència del racisme al nostre país. Elaborar un material de sensibilització social per apropar la defensa de la igualtat de drets i oportunitats i la lluita contra el racisme a la ciutadania. Esdevenir una eina per les administracions catalanes que ajudi a planificar polítiques per lluitar contra la discriminació i el racisme a partir d’un diagnòstic.

SOS Racisme Catalunya va néixer el 1989 de la implicació de la ciutadania en la lluita per la igualtat de drets i oportunitats de totes les persones que formen la societat. I des d’aleshores considerem aquest un factor indispensable per universalitzar el concepte de ciutadania. Som una entitat independent -no lligada a cap partit polític, sindicat o administració-, democràtica -ens regim per les decisions de la assemblea de socis i sòcies i pels òrgans de direcció que aquesta escull- i de base -promovem la acció i implicació dels i les activistes i sòcies-.

En el següent enllaç pots consultar l’informe realitzat l’any passat: http://www.sosracisme.org/old/portada/invisibiles-lestat-del-racisme-a-catalunya-informe-2016

Per a més informació pots consultar la seva pàgina de facebook, o la seva pàgina web

Organitza: S.O.S. Racisme

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal