Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada: Les persones narcisistes existeixen

Data

13.12.17 a les 16.30

GAEDE és el grup de desenvolupament psicosocial en l’atenció de la dependència emocional i a persones altament sensibles (PAS). En aquesta ocasió, abordem el tema de les relacions amb persones amb trastorn narcisista, que poden arribar a ser molt tòxiques si no s’han desenvolupat uns límits personals adequats, com en el cas de les persones amb dependència emocional.

Parlem de persones que, inconscientment, i degut a una greu dificultat per establir relacions d’igual a igual, ens deixen fascinades alhora que ens atrapen en una teranyina en la que quan més lluitem per salvar la relació i demostrar el nostre afecte, més atrapades quedem.

Degut a la elevada incidència d’aquests casos detectats en les sessions terapèutiques de GAEDE, ha quedat manifesta la necessitat de realitzar una activitat en la que explicar com ens quedem enganxades en aquestes dinàmiques, i, sobretot, informar de les eines i recursos per sortir-ne.

Cal puntualitzar que es tracta de relacions patològiques que generen un gran sofriment en forma de ràbia, impotència o sentiment de culpabilitat. Però el més greu és que l’autoestima de la persona que ha participat d’aquest joc pervers queda devastada. Per tant, és molt recomanable comptar amb un acompanyament especialitzat.

Esteu convidades a una sessió oberta en el nostre espai habitual a l’Ateneu L’Harmonia. Si desitges participar, ho has de comunicar amb la deguda antelació per tal de reservar l’espai. Es prega puntualitat ja que tancarem les portes passats uns minuts de cortesia. Gràcies.
Organitza: Associació GAEDE

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Simple Share Buttons