Actualitat

Arriba el mes de juny, i amb ell, el Dia de la música!

Arriba el mes de juny, i amb ell, el Dia de la música! Vols descobrir totes les propostes musicals que acollirem a L’Harmonia?

The Crab Apples i Edurne Vega seran els encarregats d’inaugurar el juny musical amb el seu potent directe el proper divendres 2 de juny a les 22h. Les lletres dels The Crab Apples, totalment en anglès, són una critica respecte les actituds de la societat on vivim. A mig camí entre el rock i la música atmosfèrica, al seu disc Hello Stranger (Discmedi, 2016) juguen amb melodies pop sense perdre la frescos que els caracteritza.

Des del Maresme i amb una actitud rockera i lluita feminista. Sota aquestes premises es presenta Edurne Vega, bandautora que acaba d’editar el seu album debut, Frontera.

El cap de setmana continuarà amb la proposta musical de l’andreuenc Sergi Blanch, el dissabte 3 de juny a les 22h. Influenciat per el folk americà més acústic fins a les musiques mediterrànies, crea un estil de gran lluminositat.

La música continuarà el segon cap de setmana de juny, amb una de les bandes de punk Oi! més influents de l’estat, els Rude Pride, que aterren a Sant Andreu amb moltes ganes i energia de descarregar el seu clàssic Oi! a Sant Andreu. En aquesta vetllada els acompanyaran sobre l’escenari Els Cranc, els seus amics i companys andreuencs.

I per acabar la temporada més musical de l’any, el dissabte 17 de juny torna la 3a edició de l’Harmònica, la fira del disc independent, que pretén ser un espai de trobada d’editors, discogràfiques, músics i públic; en definitiva, un espai de relació per aquella gent amant de la música fora del circuit comercial, un espai des d’on impulsar i promoure aquelles idees creatives que busquen noves maneres de fer, anant més enllà del producte musical. A banda de la mostra de segells, comptarem també amb l’espai escenari per on pesaran més d’una desena de grups de l’escena musical independent, com per exemple Fito Luri, Luka, Estimbarry, 13 July o Los Joy-sticks, entre d’altres. La fira serà a l’espai Josep Bota i estarà oberta des de les 11 del matí fins les 00h de la nit.

Simple Share Buttons