Actualitat

Manifest en suport presxs polítiques

Amb les diverses detencions que s’estan produint darrerament; d’en Jordi Cuixart i en Jordi Sánchez, ambdós acusats d’un delicte de sedició; del vicepresident Oriol Junqueras i del conseller Joaquim Forn, acusats dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics, ens trobem, una vegada més, davant d’una altra injustícia de la Fiscalia espanyola, que vulnera greument el dret de manifestació i el dret a la llibertat d’expressió.

Acusar de sedició i rebel·lió  a diverses persones que han fet del pacifisme la seva bandera és, com a mínim, un despropòsit.

No entenem ni compartim aquesta decisió ja que creiem que respon més a una decisió política que no pas a un “delicte” real.

Queda clar que, amb aquestes detencions, no existeix la separació de poders entre un govern cada vegada més repressiu i una justícia que cada vegada està més al servei dels interessos d’alguns grups polítics.

És per tot l’exposat anteriorment que, des de l”Ateneu l’Harmonia i la Federació d’Entitats socioculturals i de lleure de Sant Andreu de Palomar, volem donar tot el nostre suport a les persones detingudes i exigim la seva immediata llibertat.

Simple Share Buttons