Actualitat

Per què fem cursos i tallers?

Amb l’arribada de la tardor, els cursos i tallers de L’Harmonia celebren el seu tercer aniversari. Hem cregut que es tracta d’un bon moment per aturar-nos i repensar-los, de manera que les accions formatives siguin un reflex del projecte de L’Harmonia.

És per això que amb aquest trimestre encetem un camí que ens durà a modificar, de mica en mica, aquesta proposta formativa, tot guiant-la en funció de tres objectius: la transformació social, l’enfocament comunitari i la vocació de descoberta. Creiem que els cursos i tallers de L’Harmonia han d’esdevenir motor de canvi i perseguir una millora personal i col·lectiva.

Considerem, d’altra banda, que les accions formatives han de tenir un retorn que fomenti el vincle dels i les participants amb l’Ateneu i amb Sant Andreu de Palomar. Entenem, per últim, que l’Ateneu no és un espai de professionalització formativa i que els nostres cursos i tallers han de cultivar llavors que, amb el temps, puguin continuar creixent en altres espais i en altres contextes.

A la programació d’aquesta tardor, trobarem propostes com “Arrossada popular”, “Fotografia de concert”, “Autodefensa per dones”, “Llenguatge i gramàtica no sexista”, “Teatre social” o els “Espais d’Aprenentatge Comunitari” que comencen a dibuixar aquest nou camí. Som-hi?

Pots consultar aquí tota l’oferta de cursos i tallers de la tardor!

Simple Share Buttons