Actualitat

Per què fem cursos i tallers?

Que ja arriba la Primavera! I amb ella, tot floreix de nou, com els cursos i tallers de l’Ateneu.
Des de l’assemblea Gestora, on hi pots participar, continuem apostant per la transformació social, per l’enfocament comunitari i per la vocació de descoberta.

Continuem en la línia que ens hem proposat enguany: volem que els coneixements que intercanviem responguin a les necessitats de les persones i dels grups que construïm la vida de l’Ateneu. Que les propostes siguin fruit del nostre dia a dia per a la transformació de la realitat que ens envolta.

Pensem que les accions formatives han de tenir un retorn que fomenti el vincle dels i les participants amb l’Ateneu i amb Sant Andreu de Palomar, contribuint a la transformació social a través del creixement personal i col·lectiu. Entenem, per últim, que l’Ateneu no és un espai de professionalització formativa i que els nostres cursos i tallers han de cultivar llavors que, amb el temps, puguin continuar creixent en altres espais i en altres contextos.

Aquesta és una bona època per la creativitat, doncs amb els infinits colors que reneixen, el bon temps ens inspira. Volem aprofitar-ho al màxim amb algunes propostes com “Escriptura Creativa”, “Els perills del què comprem”, “Sabó reciclat”, “Fem un conte”, “Dibuix Manga”… Però seguim amb les apostes de la comunitat de l’Ateneu, com “Autodefensa feminista”, “Comunicació no violenta” o els Espais d’Aprenentatge Comunitari, que impulsen l’intercanvi de coneixements i els espais de trobada.

Aquesta primavera, seguim fent que neixin flors a cada instant!

Ja pots consultar la programació dels cursos i tallers de primavera fent clic aquí!

Simple Share Buttons