Actualitat

Per què fem cursos i tallers?

Ja arriba el fred de l’hivern i els cursos i tallers de L’Harmonia tornen per aportar-nos, compartint, el caliu que necessitem.
Des de la Gestora de l’Ateneu L’Harmonia, on hi pots participar, continuem apostant per la transformació social, per l’enfocament comunitari i per la vocació de descoberta.

Continuem en la línia que ens hem proposat enguany: volem que els coneixements que intercanviem responguin a les necessitats de les persones i dels grups que construïm la vida de l’Ateneu. Que les propostes siguin fruit del nostre dia a dia per a la transformació de la realitat que ens envolta.

Pensem que les accions formatives han de tenir un retorn que fomenti el vincle dels i les participants amb l’Ateneu i amb Sant Andreu de Palomar, contribuint a la transformació social a través del creixement personal i col·lectiu. Entenem, per últim, que l’Ateneu no és un espai de professionalització formativa i que els nostres cursos i tallers han de cultivar llavors que, amb el temps, puguin continuar creixent en altres espais i en altres contextos.

Si ens endinsem en aquest llibret, trobarem propostes com “Locució de ràdio”, “Stop Motion”, “Autodefensa feminista”, “Comunicació no violenta”, “Hamburgueses creatives ” o els Espais d’Aprenentatge Comunitari, que impulsen l’intercanvi de coneixements i els espais de trobada.

Passa’t i passa-ho!

Estem treballant en la programació dels cursos i tallers d’hivern, en breus els podreu consultar aquí!

Simple Share Buttons