Actualitat

Quatre de fresques

L’Ateneu L’Harmonia tornarà a omplir de música en directe el recinte de l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats durant quatre vesprades d’estiu, amb les actuacions de Les Kol·lontai, Oriol Mula, Kinsale i Eduard Gener. Els quatre concerts començaran a les 20h, seran gratuïts i comptaran amb servei de bar.

En aquesta 2ª edició de Quatre de fresques hem apostat per quatre propostes musicals d’autor amb la finalitat d’apropar al públic propostes de petit format. La programació d’enguany està formada per propostes musicals catalanes on hi té cabuda tot tipus de públic; una vetllada íntima i emotiva per passar en família les nits de juliol, pensada tant per petits com grans.

Sí bé darrerament s’ha qüestionat la (no) presència de dones en grans festivals, sobretot de gènere musical i popularment coneguts per tots i totes, des de L’Harmonia creiem que s’ha de donar visibilitat a tot tipus de propostes. És per això que en aquesta edició hem apostat per una programació paritària, amb la presència de Les Kol·lontai i Kinsale. Cançons d’arrel feminista per la llibertat i la igualtat, cançons violetes.

Un dels altres valors en els què creiem és el de la proximitat i territori i, per aquest motiu, a part de la seva indubtable qualitat musical, hem programat l’artista andreuenc Oriol Mula.

El solsonenc Eduard Gener ens sorprendrà amb Diumenge, un àlbum on no es basa en versions del gènere ni temes propis escrits en anglès, sinó que la gran majoria són composicions que interpreta en català.

Simple Share Buttons