Actualitat

Reanomenem els espais de l’Ateneu L’Harmonia!

En el darrer Espai Ateneu del passat 21 de juny de 2017 vam obrir el procés participatiu per a canviar els noms als espais de l’Ateneu. A hores d’ara, la majoria d’espais de l’Ateneu responen a noms neutres (Aula 11, Taller 15, Despatx 3, etc). Des de fa molts mesos creiem que seria interessant donar-los noms més significatius, amb els que ens puguem identificar.

El procés de presentació de propostes de nom i la seva votació popular respon a la necessitat que siguin els veïns i veïnes, les persones compromeses amb projectes socio-culturals i tothom que hi estigui interessat/da, aquells qui puguin decidir quin nom tindran els diferents espais de l’Ateneu.

A partir del passat Espai Ateneu, vam obrir una comissió de treball que tractés aquest tema, qui va decidir obrir un procés participatiu. Des d’avui mateix ja pots participar i fer-nos propostes de noms per reanomenar els espais de l’Ateneu, a través d’aquest formulari online o el formulari que trobaràs físic al taulell de l’Ateneu.

Terminis del procés:

  • Publicació de les bases: Dilluns 30 d’octubre.
  • Recollida de propostes: Des del dilluns 30 d’octubre al divendres 10 de novembre, ambdós inclosos.
  • Procediment a seguir: Dimecres 15 de novembre (Espai Ateneu).
  • Publicació dels resultats: Dijous 14 de desembre a les 19.30h.
  • Realització del canvi físic dels noms: Divendres 22 de desembre, coincidint amb la festa del solstici d’hivern.

Per consultar les bases del procés pots fer clic en el següent enllaç: bases_proces_participatiu_canvi_noms_ateneu_harmonia_sant_andreu

 

 

Simple Share Buttons