Actualitat

Espai Ateneu – Per un bon tracte a l’Ateneu!

El passat 15 de novembre una 30 de persones ens vam reunir en el que va ser el darrer Espai Ateneu del 2017 per tractar els següents punts:

1. Presentació de les persones recentment incorporades a l’equip de treballadores.
2. Estat actual del Procés participatiu de canvi de noms dels espais de l’Ateneu.
3. Dinàmica Per un bon tracte a l’Ateneu.

Tot seguit exposem les conclusions que en vam extreure al llarg de la trobada!
Pel que fa a l’equip de treballadores de l’Ateneu, vam fer les presentacions de les noves incorporacions a l’equip tècnic. Actualment l’equip de persones treballadores de L’Harmonia està format per:
  • En Sergi, responsablre de la programació de l’Ateneu
  • En David, responsable de la dinamització de l’Ateneu
  • En Guillem, responsable dels cursos i tallers de l’Ateneu i encarregat de la informació al taulell per les tardes
  • L’Emma, responsable de la comunicació de l’Ateneu i encarrregada de la informació al taulell als matins
  • L’Helena, responsable de la coordinació de l’Ateneu
  • L’equip de la Cooperativa de treballadors La Guillotina, responsable del servei de bar
El següent punt que es va tractar va ser el procés de canvi de noms de dels espais de l’Ateneu. Podeu fer-ne el seguiment fent clic aquí.
I per acabar vam centrar la resta de l’Espai Ateneu a realitzar una dinàmica entre totes per parlar del bon tracte a l’Ateneu. Vam crear diferents àmbits aplicats a la vida de l’Ateneu dels que en van sortir diverses propostes: accés a la informació, bon tracte estructural, bon tracte en relació al suport tècnic, bon tracte personal i bon tracte en la construcció col·lectiva del projecte
Finalment, hem elaborat un recull virtual de les diferents aportacions de les assistents durant la dinàmica sobre el bon tracte. Podràs veure els resultats fent clic aquí.
L’Espai Ateneu és un espai de participació obert a totes les veïnes, veïns i entitats de Sant Andreu en el què es valora, es proposa i es fa créixer el projecte de gestió comunitària. L’Espai Ateneu vol esdevenir un mecanisme de participació real, d’escolta activa i presa col·lectiva de decisions, així com una porta d’entrada a persones que es volen implicar en aquest projecte comunitari.