Descripció

En aquest espai et fem una proposta per compartir i fer col·lectius els coneixements sobre l’apassionant i humit món boletaire. 

A la primera sessió (dimecres 13 novembre de 18h a 20:30h) farem una primera aproximació als tipus de bolets, consells pràctics per collir, netejar i/o comprar-los de la mà d’un amant i expert en el tema.

A la segona sessió (dissabte 16 de novembre de 15h a 18h) ens endinsarem als boscos de Sant Feliu de Codina per fer un estudi sobre el terreny.

A la tercera sessió (dilluns 18 de novembre de 18h a 20:30h) elaborarem les nostres pròpies receptes de carn i bolets.

Celebrem la vida de la tardor plegades!

Observacions: Per una qüestió de sostenibilitat ambiental i respecte al medi ambient, quan fem la sortida no collirem bolets, ja que som un grup nombrós i l’impacte ambiental seria negatiu. El preu inclou un suplement per a la compra d’ingredients.

Consulta les Condicions d'inscripció.