Descripció

Coneixes les compreses de tela? N’has provat mai? En aquest taller aprendrem a fer les nostres compreses de tela nosaltres mateixes! Cosirem compreses i mentrestant aprofitarem l’espai que haurem creat per a compartir reflexions, vivències i curiositats; tot un procés per a reapropiar-nos dels nostres cicles, del nostre cos i  de la nostra sexualitat.

Observacions: Aquest taller inclou un suplement per materials.

Aquest taller està inclòs dins el cicle ‘Veus contra el masclisme’.

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Consulta les Condicions d'inscripció.