Descripció

La primavera és la millor època per gaudir d’espinacs, remolatxes, bledes, faves i pèsols. I pel que fa a les fruites, ens trobem amb les maduixes, cireres i albercocs i prunes. Seleccionant els aliments de proximitat i de temporada, podem contribuir a la disminució de l’impacte ambiental i al mateix temps seguir una dieta sana i equilibrada.

També farem incidència en aliments una mica oblidats com són els llegums que són molt interessants pels seus nutrients, pel seu preu econòmic i perquè combaten el canvi climàtic.

Cal fer un consum responsable amb el carro de la compra ja que és un acte que realitzem casi a diari i que té moltes repercussions respecte la sostenibilitat i l’alimentació saludable.

Parlarem de la importància de l’alimentació en la salut i repassarem les pautes dietètiques bàsiques. Recordarem amb què ens hem de fixar quan comprem, quins aliments hem de reduir, quines són les coccions més adequades, etc. En aquest curs utilitzarem aliments de proximitat, de temporada i ecològics.

Observacions: El preu del taller inclou un suplement per la compra d’ingredients. Cal portar davantal i carmanyola per si sobra menjar al final de cada sessió.

[Fotografia: Maydo Gargallo]

Consulta les Condicions d'inscripció.