Descripció

Aprendrem a preparar plats saludables de tardor. Cuinarem cereals com el gra fajol, el mill, l’arròs integral o la civada, i introduirem la verdura i la fruita en formats diferents als tradicionals amb resultats molt suggerents.

Veurem com, seleccionant els aliments de proximitat i de temporada, podem contribuir a la disminució de l’impacte ambiental i al mateix temps seguir una dieta sana i equilibrada. Es tracta de fer un consum responsable amb el carro de la compra, un acte que realitzem a diari i que té moltes repercussions sobre la sostenibilitat i l’alimentació saludable.

En aquest curs utilitzarem aliments ecològics i de temporada i degustarem tots els plats preparats.

Observacions: El preu del taller inclou un suplement per la compra d’ingredients. Cal portar davantal i carmanyola per si sobra menjar al final de cada sessió. Els dies 1 de novembre i 6 de desembre són festius i no hi haurà taller.

[Fotografia: Maydo Gargallo]

Consulta les Condicions d'inscripció.